Holistische Massage

Veel mensen denken ten onrechte dat de oorzaak van de pijn altijd op dezelfde plaats ligt als de pijn zelf. Dit is niet altijd het geval Pijn veroorzaakt door Myofasciale triggerpoints, de zgn. spierknoopjes, kan pijn op afstand geven. ( meer )

Holistische Massage Triggerpoint Holistische Massage

Zéér zachte, pompende en drainerende massage, verbetert de lymfecirculatie en helpt vocht en afvalstoffen af te voeren. Ook aangewezen bij vochtretentie en ter ondersteuning na een cosmetische ingreep. ( meer)

Holistische Massage Lymphe drainage

Guasha massage komt oorspronkelijk uit China en is een meer dan 2000 jaar oude behandelmethode.
Het woord Guasha betekend "een ziekte uit het lichaam schrapen" ( meer )

Holistische Massage Holistische Massage Guasha massage Holistische Massage

 Quantum-touch is een vorm van handoplegging: genezen met je handen. De methode is een vorm van healing met toepassen van de natuurwetenschappelijke beginselen van resonantie en afstemming (meer)

Holistische Massage Quantum Touch Holistische Massage

De Indian Head massage of Champissage is gebaseerd op de oude Indiase geneeswijze de Ayurveda.
Eeuwen geleden werd deze massage ingevoerd in India en tot nu toe maakt deze massage onderdeel uit van het dagelijks leven in India (meer)

Holistische Massage Indian Head massage Holistische Massage

Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die je ervaart verminderen. (meer)

Holistische Massage Zwangerschap massage Holistische Massage

Babymassage is voor iedereen die een beetje meer wil. In de meeste gevallen kunnen moeder en kind elkaar zonder woorden aardig begrijpen, maar via de babymassage kan er toch iets extra's worden toegevoegd wat van onschatbare waarde is. (meer)

Holistische Massage Baby massage Holistische Massage

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn.

(meer)

Holistische Massage Migraine hoofdpijn massage Holistische Massage

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam ( meer )

Holistische Massage Holistic Pulsen

Copyright 2010-2016 Henk Blaas www.dtp-abc.nl All rights Reserved